Trouwlocatie

Op zoek naar een sfeervolle en unieke trouwlocatie? De Broekster kerk is uitermate geschikt voor jullie huwelijksvoltrekking. Door de romantische en unieke sfeer zijn jullie verzekerd van een droombruiloft!


Vier de liefde!

De authentieke elementen, de unieke sfeer van de kerk en de prachtige Friese omgeving zorgen ervoor dat jullie een dag hebben om nooit te vergeten. De kerk is centraal gelegen en bereikbaar per auto en zelfs per boot! De Broekster kerk is geschikt als het gaat om het burgerlijk huwelijk, maar ook voor de kerkelijke inzegening. Oftewel: een exclusieve huwelijksdag begint bij de Broekster kerk!

Full-service trouwlocatie

De Broekster kerk heeft capaciteit voor 125 personen. Wij bieden talloze mogelijkheden als het gaat om jullie bruiloft: zo is het mogelijk om de locatie te huren en alles zelf te regelen of alles uit te besteden. Van catering tot fotograaf en aankleding en van romantische sfeer tot industrieel of modern: de trouwspecialisten van de Broekster kerk helpen jullie op weg naar de mooiste dag van jullie leven.

Mogelijkheden

Niets ligt vast als het gaat om trouwen in de Broekster kerk. Of jullie nu banken of stoelen willen. Rood of wit. Groot of klein. 5 of 125 gasten. De keuze is aan jullie! Wij helpen jullie uiteraard graag op weg: van advies tot aan realisatie. Indien gewenst is het mogelijk de gehele bruiloft bij de Broekster kerk te laten plaatsvinden. In de kerk, het dorp en de omgeving zijn vele romantische plekken voor een fotoshoot. De tuin en de kerk bieden diverse mogelijkheden voor bijvoorbeeld het aansnijden van de taart of de toast op het bruidspaar. Ook het diner kan plaatsvinden op onze trouwlocatie. Er samen met jullie gasten op uit? Het is zelfs mogelijk een zeiltocht of rondvaart te maken!